Veckans starter

Bollnäs torsdag: Skytrain lopp 5. Han gjorde ett ok lopp felfri senast, bröt ut och tappade vid attack 800 kvar men avslutade sedan starkt. Fortfarande valpig och flegmatisk men borde gå framåt med loppen nu.

Hagmyren lördag: Sundbo Rymling lopp 3. Hamnade mitt i en kjedjekrock kort efter start senast och ramlade ner på knä. Han vart lite skärrad och Rikard valde att avbryta loppet. Har tränat på fint efter det. Han är sylvass från start och kan säkert spetsa från spår 7. Räcker gott till i den här klassen och ska ses med chans. Barfota R.O. Testar ev bike.

Östersund söndag: Homemade Bourbon lopp 4. Vi lade om träningen efter senaste starten och han har gått ett vasst banjobb efter det. Han kommer att laddas för spets och sen kör vi där. Norskt huvudlag och Ev. bike.
Fender V75-4. Var jättefin i SM och känns redo att växa fram mot bättre hästar. Var med i 1.17 öppning bakom bilen utan att laddas. Kommer han till spets så kör vi där ända till mål. Barfota R.O. och bike.