Årsresumé 2018

Nu börjar året så sakta lida mot sitt slut och för oss återstår endast en till start i år. Hur än det går så avslutar vi med de bästa resultatet på inkörda pengar hittills, även om vårt mål hade varit en starkare segerprocent.

Fender har haft ett fantastiskt år med seger på V75, 345.000kr inkört, nytt rekord 1.23,2, placering i SM för kallblod, passerade 1 miljon kr inkört och sist men inte minst den fantastiska breddloppssegern på Hagmyren tillsammans med Peter. Nästa år ska han kliva upp i den högsta klassen på allvar och just nu laddar han upp sig inför en årsdebut i mars/april.

Sundbo Rymling har haft ett bra år även om han föll tillbaka i gamla mönster under hösten.
Nu har han hittat tillbaka igen och kan starta på lite under vinter. Fina 167.000kr inkört.

Diamondinthesky har hittat nya fina växlar i år och känns piggare och gladare än någonsin, hon kommer att starta på under vintern så länge hon känns fin.
163.000kr blev det för henne.

Acme har det strulat för mest hela året, det har varit en liten besvikelse för oss då vi trodde att han skulle kunna tjäna en hel del i år. Nu har det börjat släppa och han tar till sig varje lopp på optimalt sätt. Han kommer att starta på under vintern så länge han känns pigg och fräsch.

Färsta Vilma är också en häst som vi hade lite mer förhoppningar på i år men hon har inte varit helt samarbetsvillig. Det här är en otrolig häst med ett fantastiskt fint travsteg så när hon är redo så kommer hon tjäna fina pengar.

Skytrain har behövt tid men har alltid visat en bra inställning. Efter vinsten senast drog han på sig en riktig förkylning och kommer vara borta ett litet tag.

Odin Af Sola började sin karriär strålande med seger förra veckan, här finns potential och det ska bli spännande att se hur han klarar att bära sina pengar.

Vi har fina treåringar som kommer ut till våren. Först ut blir förmodligen Hibo Bungal och Perle Bo som har kunnat tränat på hela året utan större bekymmer. Det är två fina hästar som kan bidra med en hel del under det kommande året.
Giannini är ett riktigt fint sto och vi har höga förväntningar på henne.

Mariemaräng och Lill Mats är två fina hästar som behöver lite mer tid.
Färsta Mareld ska sättas igång i början av nästa år.
Levin och Grei är under uppträning.Målet inför 2019 är först och främst att nå årets siffror men såklart siktar vi högre än så och förutsättningarna finns.

Ett varmt tack till våra fantastiska kunder/hästägare. Utan ert förtroende är det inte möjligt att jobba fram så fina resultat.
Sen vill jag även rikta ljusen mot vårt fantastiska team som förutom mig, Peter och Kent består av:
Veterinär Björn Swensson
Kiropraktor Ylva Pettersson
Dressyrryttare Åsa Enqvist
Ni är ett fantastiskt komplement till vår verksamhet.
Tack!

Nu hoppas jag att ni alla njuter av den sista veckan av 2018, samt att ni alla tänker till en gång extra på nyårsafton för alla våra fyrfota vänner. Spara på krutet.

Och här kommer ett litet tips:
Det finns två sätt att tänka på – Positivt eller Negativt.
Det blir mitt nyårslöfte, ett positivt 2019.

Gott nytt år önskar Lisa
(och Peter)